Onze Producten

Black Seed Dry Oil

Black Seed

De Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil geeft het haar een voedingsstofrijke behandeling die het haar voedt en herstelt zodat het er sterk, dik, glad en glanzend uitziet. De ultralichte formule wordt gemakkelijk geabsorbeerd en maakt het haar glad zonder het haar te verzwaren. Ervaar de luxe van pure Black Seed Oil voor de ultieme finish.

Smooth Styler Blow Dry Cream

Smooth Styler

Een lichtgewicht crème die strakke en gladde stijlen creëert en de glans herstelt. Deze hydraterende crème met Black Seed Oil gaat kroezen en statisch haar tegen en beschermt het haar tegen de warmte van styling tools en invloeden van buitenaf. De crème zorgt dat het haar de hele dag glad, glanzend en in model blijft.

Twirl Me Curl Defining Cream-Gel

Twirl Me

Een licht hold styling crème die kroezen tegengaat en exact de juiste hold biedt om krullen en golven te definiëren, te temmen en te vormen in het perfect gestylde kapsel. De voedende Black Seed Oil zorgt voor extra uitstraling en glans voor de ultieme finish.

Take 2 Dry Shampoo

Take 2

Deze shampoo verfrist uw haar direct en houdt uw kapsel langer in modeldoor het absorberen van overtollig talg dat het haar verzwaart. Deze sneldrogende spray, verrijkt met Blach Seed Oil, herstelt het volume en geeft extra steun en textuur zodat een perfecte basis voor gelaagde styling en ultieme finish wordt gecreëerd.

Take 2 Dry Conditioner

Take 2

Deze lichtgewicht spray frist saai of droog haar op door het toevoegen van glans en hydratatie. De verzorgende formule bevat moleculen die het haar direct ongelooflijk zacht en onweerstaanbaar glad maken. De Black Seed Oil voegt glans toe voor de ultieme finish.

K-Body Volume foam

K-Body

Deze mousse biedt stevigheid en textuur, essentieel voor dramatische, langdurige stijlen. Proteïnen versterken het haar en geven het volume en elasticiteit van aanzet tot punt. De verzorgende Black Seed Oil hydrateert en maakt het haar glad en creëert zo volume en beweging voor de ultieme finish.

Pure Glitz Hair spray

Pure Glitz

Deze haarlak zorgt voor intense textuur, volume en versteviging bij elk haartype dat behoefte heeft aan een vleugje glamour. Deze sneldrogende haarlak, verrijkt met Black Seed Oil, zorgt voor dikker en voller haar en creëert zo de ultieme finish.

Datum 31 augustus 2018 nijmbeheerder